DIENSTEN1

”you can do anything, but not everything”

 

Laat mij jou als Virtual Assistant hierbij helpen! 

Door structureel terugkerende taken uit handen te geven, ga jij meer ruimte creëren om je onderneming te laten groeien. Je gaat meer tijd overhouden om bezig te zijn met je passie, datgene waar jij energie van krijgt. Je gaat een betere work/life balance ervaren.

Door meer structuur aan te brengen in je bedrijf ontstaat er overzicht en rust. Je creëert meer ruimte voor creativiteit en focus.  

Klinkt dit als muziek in je oren? Kijk dan hieronder wat ik voor jou kan betekenen.   

Zou je werkzaamheden/ taken uit willen besteden, maar staan ze niet in onderstaande lijst? Geen probleem. Neem contact met mij op om te kijken wat de mogelijkheden zijn, samen komen we er altijd uit!    

Administratie

Opzetten boekhouding

Facturatie

Debiteurenbeheer

Inboeken bonnen/facturen

Financiële overzichten maken

Office management


E-mail- en agendabeheer

Klantcontact

Verzorgen en verzenden relatiegeschenken

Opzetten van automations (Mailblue)

Optimaliseren workflows

Onboarding nieuwe klanten

Hoe gaan we te werk?
 
Let’s chat

Is je interesse gewekt? Stuur mij dan een berichtje.

We plannen een virtuele afspraak in en gaan samen kijken wat je wensen zijn en wat ik hierin voor jou kan betekenen.

 

connection

Let’s connect!

Wat zijn je doelen? Waar krijg je energie van? Waarom ben je begonnen met ondernemen?

Hoe kan ik jou helpen die doelen te realiseren?

 

Onboarding

Yes, er is een klik!

Na het eerste gesprek zal ik al onze afspraken vastleggen. Dit stuur ik  samen met alle benodigde juridische documenten per mail naar je toe. 

Signed, Sealed, Delivered.

 

Sit back and relax

My time to shine!

      De taken op jouw to – do list eindelijk afgevinkt.

Let’s make an impact!

Mooie woorden

"We werken nog maar kort samen, maar ik merk nu al dat de inbreng van Cindy heel waardevol is. Ze is prettig in de communicatie, denkt proactief mee, werkt snel, stelt zich behulpzaam op, begrijpt steeds wat ik bedoel en reikt ook handige overzichten aan die meer structuur geven in de planning. Ik heb echt geluk dat ik per toeval bij haar ben uitgekomen!"
“Cindy is alles wat ik niet ben. Georganiseerd en gestructureerd. Het is heerlijk om met haar samen te werken, omdat ze meestal tien stappen vooruit denkt en je echt wil ontzorgen. Daarnaast is ze een lief en integer mens die ik vrijwel alles toevertrouw.”
"Wow wat ben ik blij met Cindy! Sinds ik met haar werk is mijn leven eenvoudiger geworden en mijn business is enorm gegroeid. Met Cindy aan mijn zijde voel ik vertrouwen en ervaar ik meer helderheid. Ze beheert mijn agenda, onderhoud contact met mijn klanten en doet mijn administratie. Ook helpt ze me om mijn inbox overzichtelijk te houden. Daarnaast pakt ze allerhande dingen op om mij te ontzorgen en mijn klanten te supporten. Zaken die voor mij enorm belangrijk zijn om mij volledig te kunnen focussen op mijn groei als ondernemer, en van mijn bedrijf. Om echt in mijn zone of genius te kunnen blijven en vanuit mijn purpose te leven en te leiden. Daarnaast is ze leergierig, altijd op zoek naar verbetering en een ontzettend fijne en lieve vrouw, met een ongelooflijk groot hart. Ik ben zo dankbaar voor jou in mijn leven en business, Cindy!''
''Het is super fijn om met Cindy samen te werken, naast dat het contact heel prettig (en gezellig) is, is ze ook heel georganiseerd en helpt ze me meer structuur in mijn (online) bedrijf te krijgen. Ik kan niet meer zonder! Het is leuk dat ze affiniteit heeft met duurzaamheid, en fijn dat Cindy ook meedenkt over allerlei zaken. Verder werkt ze snel en efficiënt, waardoor ik tijd uitspaar voor andere taken en projecten. Het voelde als een hele stap om met een VA te gaan werken maar ik kan het zeker aanraden!''
''Cindy werkt al ruim 11 jaar voor ons kantoor en heeft zich in die jaren tot een zelfstandig functionerend en multi-inzetbare praktijkondersteuner ontwikkeld. Behalve inhoudelijke werkzaamheden als aangiften en administraties is Cindy ook een soort kruipolie in de organisatie geworden. Ze monitort de processen en als het even niet goed loopt dan heeft ze dat vaak als eerste in de gaten en lost dat op zonder dat we dat zelf merken, snel en efficiënt.''
“Het werken met Cindy heeft een enorme impact gehad op ons bedrijf. Cindy is enthousiast, hartelijk, betrouwbaar, sprankelend, blijmoedig, puur, doortastend en pro actief. En ook een mooi mens om mee om te gaan. Zij heeft ons ondersteund in het vasthouden en ontwikkelen van meer structuur en neemt ons alle mogelijke praktische zaken uit handen. Heerlijk! Ik gun iedereen een ‘Cindy’ in zijn/haar bedrijf!”
“The Organized Label heeft mij en House of Alignment op vele vlakken geholpen en ontzorgd. Alles is beter georganiseerd waardoor we ideeën sneller tot uitvoering kunnen brengen. Ook heb ik meer tijd en focus voor dat wat werkelijk belangrijk is en me plezier geeft. Cindy werkt snel, efficiënt en heeft een scherp oog voor optimalisatie. Ze denkt met je mee, kijkt vooruit en houdt overzicht. Ook haar veelzijdige kennis maakt dat ze ons op vele vlakken kan helpen - van customer care tot technische support en financiën. Ik denk vaak: we hadden hier veel eerder in moeten investeren. Als je iemand zoekt die je op vele vlakken kan verlichten én snel kan schakelen, look no further. Bij Cindy moet je zijn!''
“Cindy kwam 1,5 jaar geleden op mijn pad toen ik op zoek was naar een boekhouder. Mijn god, wat had ik die nodig! Als kleine startende ondernemer wist ik wel wat ik moest doen, maar ik was totaal niet georganiseerd. Cindy pakte dit direct op en zorgde ervoor dat alles goed kwam te staan in het boekhoudsysteem. Nadat zij dit had opgepakt stond alles goed en kon mijn bedrijf hierdoor ook veel beter groeien! Ik hoefde mij namelijk geen zorgen te maken over het geldstuk van het bedrijf doordat Cindy mega georganiseerd is en bovenop alles zit. Later in onze samenwerking is ze ook andere taken gaan oppakken voor mij, zoals het klantcontact, de klantjourney en het bijhouden van de mails. Elke keer ben ik zo ontzettend blij met haar! Zij is een deel van de fundering van mijn bedrijf om alles georganiseerd te houden, bovenop bepaalde taken te zitten en alles bij te houden. Zonder haar was dat mij niet gelukt! Ik ben heel blij dat Cindy op mijn pad is gekomen en ik kan niet wachten op de aankomende jaren dat we nog mogen samenwerken!''
“YES!!! Anderhalf jaar samen met Cindy en de backbone van The Third is zoveel sterker. Cindy is een ware kracht die ongemerkt aanvult waar mijn organisatievermogen te wensen over laat. Haar souplesse in het oplossen van inefficiëntie, het meedenken hoe processen beter kunnen, en haar behoefte voor persoonlijke ontwikkeling dragen bij aan onze fijne samenwerking. Vaak bespreken we ook wat onze samenwerking nog beter kan maken, en is Cindy ook begaan met de missie van The Third, wat voor mij van grote waarde is. Tijdens mijn zwangerschapsverlof heeft Cindy niet alleen de communicatie, administratie en organisatie waar nodig opgepakt, ook heeft ze mijn ruimte beschermd, zodat ik niet toch aan het werk ging en mijn bubbel kon eren. Bovendien heeft ze een hart van goud en vieren we mooie (business) momenten met Pornstar Martini en Bubbels. Das ook niet mis. Nooit gedacht dat ik mapjes en Trello en overzicht zo leuk zou gaan vinden.''
Veelgestelde vragen

Een Virtual Assistant (VA) is iemand die andere ondernemers ondersteunt en adviseert. Dat gebeurt voornamelijk online. En kan daardoor vanuit iedere locatie, zolang er maar wifi aanwezig is. De Virtual Assistant voert in opdracht uiteenlopende taken uit.

Voor alle ondernemers die het tijdelijk of structureel te druk hebben. Of je nu een ZZP’er bent of eigenaar van middelgroot bedrijf, je kunt je tijd maar één keer besteden. Een VA neemt werk uit handen en zorgt ervoor dat jij jouw tijd aan je core business kunt besteden. 

Geen extra kosten

Je hebt geen personeelskosten. Ik heb mijn eigen apparatuur en werkplek en investeer zelf in mijn ontwikkeling door trainingen en opleidingen te volgen.

Rust en tijd

Doordat ik taken uit handen neem, krijg jij weer rust en tijd om je te richten op waar jij mee bezig wilt zijn. Jouw ideeën, plannen en strategie, de groei van je bedrijf.

Of juist meer tijd voor de mensen van wie je houdt en tijd om (samen) leuke dingen te doen.

Levert geld op!

Investeren in een VA levert geld op. Vergelijk je eigen uurtarief met dat van je VA en reken uit je winst! Ik doe waar ik goed in ben en handel het dus snel af. Jij kunt deze tijd aan iets anders besteden: jouw klanten, meer omzet. 

Flexibele inhuur

Je kunt mij op uurbasis of per week/maand inhuren. Het werken op afstand en het gericht aantal uur inhuren, maakt het samenwerken enorm flexibel.

Ik ben zelf ook zelfstandig ondernemer

Als zelfstandig ondernemer weet ik wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken en dat daar ook taken bij horen, die je wellicht liever niet doet of waar je simpelweg gewoon niet aan toe komt. Voor jou wellicht een ‘last’, voor mij mijn werk.

Dit kan op verschillende manieren. Net wat het beste past bij de werkzaamheden. We kunnen mailen, (video)bellen of je neemt contact op via Whatsapp. Voordat we gaan samenwerken maken we hier duidelijke afspraken over.

Benieuwd wat de kosten zijn?