De Structuurjunkie

aa4c69a8-167c-4da7-b1c3-aa485278413d

Hey THERE,

The Organized Label ben ik begonnen, zodat ik mijn passie voor het vak kan combineren met de vrijheid die komt kijken bij het ondernemen.

Met bijna 20 jaar aan ervaring als secretaresse bij verschillende bedrijven, waarin ik diverse uitvoerende werkzaamheden heb verricht, is het nu mijn missie geworden om die kennis en ervaring te gebruiken als Virtual Assistant. Ik ga jou als drukke ondernemer zoveel mogelijk ondersteunen en ontzorgen, zodat jij met jouw onderneming kunt groeien en daardoor een nog grotere impact kunt maken!

More about CINDY

Waar mijn hart sneller van gaat kloppen:

Where attention goes energy flows

Orde scheppen in de chaos, de wereld mooier maken, vrijheid en mezelf blijven ontwikkelen. Lange tijd heb ik gezocht naar de volgende stap in mijn carrière, iets waar al mijn kwaliteiten en kernwaarden tot hun recht zouden komen. Die zoektocht kwam tot een einde toen ik de term Virtual Assistant tegenkwam en dacht, this is it!

Laat mij jou helpen meer rust te krijgen in je leven en onderneming. Stel je eens voor…. genoeg tijd hebben om te doen waar jij van houdt, dat waar jij energie van krijgt. Mijn doel is om dit voor jou te realiseren.

Ontwerp zonder titel (3)

Mijn droom is om ooit in een klein huisje vlakbij het strand te wonen, met mijn favoriete persoon aan mijn zijde.

Als ik geen virtual assistant was, zou ik zangeres zijn. Helaas heb ik niet genoeg talent om hier mijn geld mee te verdienen, dus hou ik het bij zingen onder de douche 😉

MIJN FAVORIETE SELF-CARE HABITS ZIJN TIJD ALLEEN DOORBRENGEN, EEN GOED BOEK LEZEN OF MIJN FAVORIETE SERIE KIJKEN OP NETFLIX.

Do what YOU do BEST, outsource THE REST!

Soms is het enige wat ons tegenhoudt om grotere en betere dingen te doen, eigenlijk onszelf. Ja, je KAN alles, maar MOET je dat ook?

Let’s Collaborate

efe0420c-6dfd-4db8-aeac-bf505a25d513

We zijn een GOEDE MATCH als:

01 JE EEN ECHTE CHANGEMAKER BENT

Op een missie om de wereld mooier achter te laten.

02 Je een liefdevol/warm persoon bent

Zodat we op een fijne en open manier met elkaar kunnen communiceren.

03 je zoekt naar meer rust en structuur

Ik kan je helpen om meer overzicht in je business te creëren.