About1

duurzaamheid

structuurjunkie

zelfontwikkeling

Hi there, leuk dat je er bent!

The Organized Label ben ik begonnen, zodat ik mijn passie voor het vak kan combineren met de vrijheid die komt kijken bij het ondernemen.

Met bijna 20 jaar aan ervaring als secretaresse bij verschillende bedrijven, waarin ik diverse uitvoerende werkzaamheden heb verricht, is het nu mijn missie geworden om die kennis en ervaring te gebruiken als Virtual Assistant. Ik ga jou als drukke ondernemer zoveel mogelijk ondersteunen en ontzorgen, zodat jij met jouw onderneming kunt groeien en daardoor een nog grotere impact kunt maken!

Waar mijn hart sneller van gaat kloppen is: orde scheppen in de chaos, de wereld mooier maken, #duurzaamheid, vrijheid en mezelf blijven ontwikkelen. Lange tijd heb ik gezocht naar de volgende stap in mijn carrière, iets waar al mijn kwaliteiten en kernwaarden tot hun recht zouden komen. Die zoektocht kwam tot een einde toen ik de term Virtual Assistant tegenkwam en dacht, this is it!

Laat mij jou helpen meer rust te krijgen in je leven en onderneming. Stel je eens voor…. genoeg tijd hebben om te doen waar jij van houdt, dat waar jij energie van krijgt. Where attention goes energy flows. Mijn doel is om dit voor jou te realiseren.

Lot fotografie_0171
augustine-wong-oebTM5wHTfw-unsplash
Get to know Cindy

Favoriete podcast:  The School of Greatness

On the bucketlist:  IJsland

Best quote: Be the change you want to see in the world

secret talent:  Zingen onder de douche

Wat kan ik elke dag eten:  Hummus

Guilty pleasure:  Backstreet Boys

Let's chat

Heeft dit je interesse gewekt en wil je graag kennismaken om te kijken of ik jou kan helpen?